Gratis verzending boven €30!
Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!
Make-up voor échte make-upliefhebbers!
Cadeau bij een besteding van €50!

Over Noirique

Be Unique. Be You.

Noirique streeft naar een wereld waar iedereen hetgeen wat hun uniek maakt mooi vindt en zich kan uiten door middel van make-up. Dit willen wij doen door de creativiteit van onze klanten te bevorderen met cosmeticaproducten die de harten van échte make-upliefhebbers sneller laat kloppen. Hierbij hechten wij een groot belang aan:

Innovatie

Wij geloven in de eindeloze mogelijkheden van make-up en het tot leven brengen van je innerlijke creativiteit. Ons doel is om vooruitstrevend te zijn met ons assortiment en bij te blijven met de nieuwste trends in de beautywereld. Dit doen wij door middel van onder andere onze social media kanalen en nauwe samenwerkingen te vormen met lokale influencers. Daarnaast werken we ook graag samen met lokale cosmeticamerken om onze webshop compleet te maken.

Onze klanten

Bij Noirique staan onze klanten in het middelpunt. Met een oog voor detail selecteren wij ons assortiment met cosmeticaproducten waar wij in geloven. Hierbij is een goede kwaliteit verhouding, exclusiviteit en variatie ons uitgangspunt. Met snelle leveringen, gratis verzenden voor bestellingen boven €30 en persoonlijk make-up advies doen we er alles aan om de beste ervaring naar jou toe te brengen.

Diversiteit en inclusie

Make-up kent geen grenzen. Iedereen is uniek en wij zetten ons in om een assortiment te creëren die dit waarborgt. Wij bieden onze producten aan voor zowel man tot vrouw, donker tot licht, oud tot jong enzovoort. Met grote zorg voor de representatie van diverse groepen richten wij onze marketing en social media kanalen in, om er voor te zorgen dat iedereen zich verbonden kan voelen met Noirique.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als geen ander zijn wij bij Noirique ons ervan bewust dat wij als bedrijf een grote invloed kunnen uitbrengen op onze omgeving. De cosmetica-industrie heeft hier nog vele kansen liggen en wij willen een voorbeeld zijn voor hoe dit beter kan. Zo zijn al onze merken diervriendelijk en sluiten wij het gebruik van mink en silk geheel uit. Ook hebben we een groot assortiment aan veganproducten die wij continu proberen uit te breiden. Verder bestaan 80% van onze pakketten uit gerecycled verpakkingsmateriaal en doen wij er veel aan om het gebruik van plastic te verminderen, als niet te verwijderen. Daardoor doen wij er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We staan altijd open voor ideeën en tips om dit nog meer te kunnen verbeteren.

Ontmoet ons

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn Kelly (links op de foto) en Nikki (rechts op de foto) en wij zijn eigenaar van Noirique. Naast onze passie voor make-up en cosmetica, delen wij ook een erg hechte vriendschap. Samen willen wij een positieve invloed uitbrengen op de beauty industrie waar volgens ons ruimte is voor verbetering. Met dit uitgangspunt heeft Kelly in 2018 Noirique opgericht en snel daarna is Nikki onderdeel van het team geworden. Het doel is om een make-up webshop te vormen die een aanvulling brengt aan het tekort aan diversiteit in de beautywereld en de verscheidenheid aan merken die beschikbaar zijn in Nederland en België. Wij geloven allebei dat make-up en beauty een aanvulling kan zijn tot wie jij bent! Be unique. Be you!

Post- en bezoekadres:
Noirique VOF
Artemisweg 145G
8239DD Lelystad
Nederland

Bedrijfsgegevens:
Eigenaren: Kelly Daibo en Nikki Eerland
KVK-nummer: 91189616
BTW-identificatienummer: NL865577055B01
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0) 853032797

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending boven €30!
Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!
Make-up voor échte make-upliefhebbers!
Cadeau bij een besteding van €50!