Gratis verzending boven €30!
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Make-up voor échte make-upliefhebbers!
14 dagen recht op retour!

Bronzer kopen bij Noirique

Sleek MakeUP - Face Contour Kit Dark

De Face Contour Kit is een van de meest iconische producten ..
€9,95

SOSU by SJ - Cream Stick Contour Cool

De SOSU by Suzanne Jackson Cream Contour Stick in de kleur C..
€14,95

SOSU by SJ - Cream Stick Contour Warm

De SOSU by Suzanne Jackson Cream Contour Stick in de kleur W..
€14,95

Sleek MakeUP - Face Contour Kit Light

De Face Contour Kit is een van de meest iconische producten ..
€9,95

LA Colors - Face Kit

De LA Colors Face kit is een compacte palette met een bronze..
€7,95

SOSU by SJ - Complete Contour Palette Remastered

De SOSU by Suzanne Jackson Complete Contour Palette Remaster..
€32,95

SOSU by SJ - Cream Stick Contour Dark

De SOSU by Suzanne Jackson Cream Contour Stick in de kleur D..
€14,95

Sleek MakeUP - Face Contour Kit Medium

De Face Contour Kit is een van de meest iconische producten ..
€9,95
Bronzers bij Noirique

De online webshop Noirique biedt diverse opties met verschillende kleuren om jouw gewenste gezichtskenmerken te benadrukken voor zowel lichte als donkere huidskleuren van merken zoals Sleek MakeUP. 

Hoe breng je bronzer/contour aan?

Contouring is een make-up techniek dat gebruikt maakt van contourproducten of soms bronzer om vorm en schaduw in het gezicht te brengen. Hiermee kan je bepaalde gezichtseigenschappen definiëren of voor het oog versmallen. Voor het beste effect breng je een contourproduct die ongeveer twee tinten donkerder zijn dan jouw normale huidsteint aan op plekken waar oorspronkelijk schaduwval optreedt. Zo breng je die gedeeltes van gezicht of lichaam op de achtergrond om de illusie te geven van versmalling. Vervolgens voor een sterker effect gebruik je highlighter op de plekken die je juist op de voorgrond wilt plaatsen. 

Om de jukbeenderen te benadrukken, gebruik een smalle contour brush en breng de poeder aan, beginnend bij het oor zacht blenden in de richting van de mondhoek. Bouw de kleur op naar wens tijdens het blenden en voorkom harde lijnen in kleur. Als laatst, breng de highlighter aan op de appels van de wangen voor contrast en om de jouw features nog meer te benadrukken.

Natuurlijk kan je ook andere delen van het gezicht contouren. Zo kan je bovenaan het voorhoofd contour of bronzer aanbrengen om het voorhoofd kleiner te laten lijken. Contour de brug van de neus met een kwast om een symmetrische effect te creëren en de neus kleiner te doen lijken. Accentueer de kaaklijn door contouring aan te brengen onderaan de kaak. Ook kan je je nek en bovenlichaam verfijnen door de sleutelbenen te contouren zowel als het decolleté. 

Welke make-up producten zijn er nodig? 

Er zijn verscheidene make-up producten die gebruikt kan worden tijdens het contouren die  afhankelijk zijn van je huidtype en eigen make-upgewoontes. Onze make-up webshop doet er alles aan om een groot verscheidenheid aan make-up producten te bieden om zo voor elke teint, huidtype en gewoontes te voldoen. 

Contourkit
Een contourkits zijn perfect om mee te beginnen en om mee te reizen. Een contourpalet bevat zowel donkere als lichtere kleuren zodat je zowel jouw gezichtseigenschappen kan benadrukken als verbergen in één keer. Ben je benieuwd naar welke palet perfect is voor jouw huidskleur en huidtype vraag gerust in onze chat naar persoonlijk advies. Ons Noirique team staat voor u klaar!

Foundation
Ook kun je contouren met een donkere en lichtere foundation naast je eigen gebruikelijke foundation. Zorg voor een langdurig effect door de make-up op zijn plaats te houden met setting spray of poeder. 

Bronzer
Bronzer lijkt op contour poeder en is daarom uitermate geschikt voor het contouren. Het verschil tussen bronzer en contour is dat bronzer meestal een warmere ondertoon heeft en een glinsterend effect heeft. Vandaar dat bronzer meer accentueert dan contour poeder. 

 

 

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending boven €30!
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Make-up voor échte make-upliefhebbers!
14 dagen recht op retour!